Charity

Donatii si alte activitati

      

Galerie foto

Sarbatoare

Marturie - Ioana Abrudan


Ma numesc Ioana  Abrudan si provin din familie de ortodocsi, dar nu-l cunosteam cu adevarat pe Dumnezeu, dar pentru ca Tatal avea un plan deosebit cu viata mea, la varsta de 19 ani aduce in calea mea un fiu ratacit dintr-o familie de crestini penticostali, un om deosebit: Petrica Abrudan.

Domnul ne-a unit vietile si in bunatatea Lui ne-a daruit 2 copii: Octavian si Daniel. Cel care ne poarta de grija ne-a dat si apartament si tot ce aveam nevoie; nu ne lipsea nimic. In acele momente nu realizam cat de mult ne lipsea adevaratul Dumnezeu. Mergand in vizita la parintii sotului meu, ei fiind credinciosi, ne indemnau de fiecare data sa ne pocaim. Dar eu ma impotriveam mereu. Domnul a avut rabdare cu noi 21 ani. In 1982 fiind in vizita la parintii sotului, am avut parte de aceeasi invitatie: “ Copiii mei, ar fi bine sa va pocaiti!”, dar eu foarte furioasa i-am raspuns : “Tata socrule, daca mai pomenesti vreodata de pocainta, picioarele mele nu vor mai calca in curtea ta niciodata.” Insa  Domnul in bunatatea Lui a mai lasat un an de indurare in care a asteptat sa ne decidem si sa pasim pe calea Domnului. In 1983 ajungand mai tarziu in gara, ma grabeam sa urc in tren, dar fiindca acesta se afla deja  in miscare, am  cazut pe linie si rotile mi-au taiat ambele picioare. Asa se face ca  in curtea socrului, picioarele mele nu au mai calcat. Dupa perioada de spitalizare  si vindecarea bonturilor am obtinut o proteza si doar protezele au mai calcat in curtea socrului dupa cum gura mea a rostit.

 

Dar la pocaita nu m-am gandit. Si din nou Domnul a mai avut rabdare cu noi pentru inca zece ani. In 1993 cu iubire ingaduie ca sotul meu Petrica sa paralizeze pe partea dreapta. In acest moment trebuie sa fiu eu ajutor pentru Petrica, chiar daca sunt in carucior. Insa nici in acest moment nu realizez marea mea nevoie de Dumnezeu si El mai asteapta inca un an. In 1994 sunt diagnostitcata cu cancer mamar in ultima faza.

 

Dupa operatie aflu ca mai am de trait doar doua - trei luni. Abia atunci, fiindca nu am gasit nicio solutie, apelez disperata la Dumnezeu si il provoc sa imi arate solutia fiind Atotstiutor si Atotputernic. Dupa externare, Domnul trimite in familie un frate pocait care ne vorbeste despre dragostea lui Dumnezeu si abia apoi inteleg ca trebuie sa ma pocaiesc. Raspund “Da “ Domnului si ii comunic sotului. Iar Petrica fericit imi spune: “De cand astept eu hotararea asta”. Pe 30 August 1994 are loc botezul nou testamental si incep sa citesc Biblia, Cuvantul Sfant si aflu ca Isus este Mantuire, viata vesnica, si imi pun toata nadejdea in El. Timp de 20 de ani Domnul m-a ajutat sa il ingrijesc pe Petrica, care mai apoi a paralizat complet, invatandu-ma in acest fel sa iubesc neconditionat, sa am rabdare, bunatate, intelegere. M-a ajutat mult Filipeni 4: 6-8, reusind sa gust din pacea lui Dumnezeu! Mai tarziu mi-am dat seama ca Dumnezeu mi-a vindecat cancerul. In octombrie 2013, Petrica a mers la Domnul. Ramasa singura, ii multumesc Domnului pentru putere, sanatate, ajutor si ii cer calauzire pentru slujirea ce mi-o va da pana la sfarsit: ``sunt aici la dispozitia Ta, cheama-ma si Te voi asculta``. Dumnezeu mi-a incredintat slujba rugaciunii, mangaierii si a imbarbatarii celor care trec prin aceleasi probleme. Dupa ce Petrica a plecat la cer, am putut sa ma implic si in lucrarea de la Caritatea, unde slujesc in prezent. Doar acuma am vazut lupta lui Dumnezeu din toti anii aceia pentru cucerirea sufletelor noastre, si-I multumesc pentru rabdarea plina de dragoste pentru mine. In impotrivirea mea de a ma pocai si lupta Lui pentru mantuirea sufletelor nostre-Isus a iesit BIRUITOR.! Slava si glorie Lui in veci! Amin.

Hits: 474

Linkuri Sociale

Adresele Caritatii

Adresa Postala
Mircea Eliade,nr 22,400364,

Cluj-Napoca,Cluj,Romania

Adresa fizica
Nichita Stanescu Street,no3,Cluj-Napoca,Cluj,Romania

Telefon & Fax

Informatii generale :+40 264 438050
Birou:+40 264 438050
Fax: +40 264 438050