Charity

Donatii si alte activitati

      

Galerie foto

Sarbatoare

Parteneriate

 


Joni and Friends - USA

Joni and Friends este o organizatie crestina din Statele Unite care are ca scop avansarea slujirii persoanelor cu dizabilitati in bisericile si comunitatile din intreaga lume.

Colaborarea noastra cu JAF a inceput in anul 1995, odata cu lansarea proiectului Roti pentru lume, prin care se oferea un carucior persoanelor cu dizabilitati. Proiectul este inca in desfasurare. Ca rezultat binecuvantat al colaborarii noastre, in 2002 am constituit impreuna Centrul de Distribuire si Reparatii Carucioare, care functioneaza pana in prezent.

De-a lungul anilor, cei de la JAF au contribuit la lucrarea cu persoanele cu dizabilitati din Romania in nenumarate moduri:

·         conferinte pe tema slujirii persoanelor cu dizabilitati  

·         echipe de voluntari si specalisti care au participat la distribuiri anuale de carucioare

·         sprijin in organizarea taberelor pentru familii

·         programe radio la RVE

·         intalniri, conferinte si materiale pentru pregatirea oamenilor dornici sa slujeasca persoanelor cu nevoi speciale

·         sprijin financiar in diferite proiecte adresate persoanelor cu dizabilitati.

 

Stichting Caritatea – Olanda

Parteneriatul cu Stichting Caritatea a inceput in 1995 cand, impreuna cu acesta fundatie am demarat proiectul Speranta, prin care se acorda ajutor familiilor nevoiase. Cu ajutorul fundaţiei Stichting Caritatea Olanda am organizat prima tabară internaţională, în luna iulie a anului 1997, în colaborare cu organizaţia Junior Olanda, o tabără foarte reuşită, cu schimburi de experienţă binevenite.

 Pe parcursul anilor, Stichting Caritatea a fost un donator generos al asociatiei noastre, cu sprijinul caruia au fost realizate numeroase proiecte. Multe din realizările obţinute în urma sponsorizării lor se văd şi vorbesc zi de zi despre bunătatea lui Dumnezeu: acoperişul clădirii, noua faţă a clădirii izolata termic şi zugravită frumos şi multe alte răspunsuri binecuvântate la nevoile adminstrative ale asociaţiei.

Hits: 3787

Linkuri Sociale

Adresele Caritatii

Adresa Postala
Mircea Eliade,nr 22,400364,

Cluj-Napoca,Cluj,Romania

Adresa fizica
Nichita Stanescu Street,no3,Cluj-Napoca,Cluj,Romania

Telefon & Fax

Informatii generale :+40 264 438050
Birou:+40 264 438050
Fax: +40 264 438050