Charity

Donatii si alte activitati

      

Galerie foto

Sarbatoare

Viziune

 


Scopul principal al asociatiei Caritatea este de a ajuta persoanele nevoiase, in special cele cu dizabilitati, oferind ajutor material, social si spiritual. 

Factorul motivator este incredintarea ca persoanele nevoiase si oamenii cu dizabilitati sunt la fel ca noi. Nevoile si handicapurile, indiferent daca de moment sau de durata, nu trebuie sa constituie piedici in colaborarea cu ei, ci dimpotriva, sa ne determine sa venim in ajutorul si sprijinul lor, slujindu-i cu dragoste. Angajatii si voluntarii asociatiei sunt oameni gata de jertfa pentru semenii lor, alegand sa isi dovedeasca prin fapte dragostea de oameni si ascultarea de Dumnezeu. 

Astfel, asociatia Caritatea traieste si creste de la o  zi la alta, de la un an la altul. In toate domeniile de activitate se vede si se simte prezenta si puterea Aceluia care de la inceput a prevestit, a creeat conditiile infiintarii si dezvoltarii, a pregatit si a invrednicit slujitori pentru misiune. El a ales oameni gata de jertfa de pe toate meridianele pamantului si i-a unit sub autoritatea Sa divina. 

 

Scurta prezentare video:

Hits: 3796

Linkuri Sociale

Adresele Caritatii

Adresa Postala
Mircea Eliade,nr 22,400364,

Cluj-Napoca,Cluj,Romania

Adresa fizica
Nichita Stanescu Street,no3,Cluj-Napoca,Cluj,Romania

Telefon & Fax

Informatii generale :+40 264 438050
Birou:+40 264 438050
Fax: +40 264 438050